Προφίλ

Αυθεντικότητα / Ποιότητα / Προσβασιμότητα

H Greek Horizons έχει έδρα το Ρέθυμνο της Κρήτης και είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται κυρίως στην τουριστική αγορά με την διαλογή, τυποποίηση, διανομή και λιανική πώληση εκλεκτών ελληνικών προϊόντων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τις νοστιμιές της χώρας μας διατηρώντας αναλλοίωτη την παράδοση μας.

Για να το επιτύχουμε αυτό, συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με μικρούς παραγωγούς. Ο λόγος είναι ότι η εμπειρία, το μεράκι και η τέχνη που επιδεικνύουν οι μικρές παραδοσιακές μονάδες έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων ασύγκριτης ποιότητας σε σχέση με τις μεγάλες βιομηχανίες. Δεν πρόκειται για ηθική επιλογή, αλλά για μια ξεκάθαρη στρατηγική τοποθέτηση που φέρνει την ποιότητα μπροστά, πυρηνικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο της Greek Horizons.

Αυθεντικότητα. Ποιότητα. Εγγύτητα. Σύγχρονο πρόσωπο. Αυτά είναι τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκε αυτή η μάρκα και οι αρχές πάνω στις οποίες λειτουργούμε από την αρχή. Τα προϊόντα μας, τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα  με το διεθνές Πρότυπο ΕΝ ISO 9001: 2015 2541/Δ EUROCERT, βρίσκονται στα ράφια πολλών καταστημάτων, από ακριβά delis μέχρι παραδοσιακά παντοπωλεία και αλυσίδες Super market, ενώ κάθε χρόνο προστίθενται νέοι συνεργάτες στην ήδη πολυπληθή οικογένεια της Greek Horizons.

Με δεδομένη την ευρεία αυτή παρουσία, κάθε νέα τοποθέτηση αυξάνει την ισχύ της μάρκας στα μάτια των καταναλωτών και συνεπώς το όφελος όλων των συνεργατών μας και του καθενός ξεχωριστά.

Αυτός ήταν και ο εμπορικός μας στόχος από την πρώτη στιγμή. Σήμερα, μετά από πολλή δουλειά, υπομονή και μελέτη, οι… ορίζοντες είναι πλέον ανοιχτοί για όλους μας.

Τα προϊόντα που απευθύνονται στην τουριστική αγορά πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στo αληθινό, στο αυθεντικό. Αυτό δεν πρέπει να μας κάνει περήφανους – σίγουρα δεν μας κάνει πλούσιους. Και είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που θελήσαμε να αλλάξουμε όταν δημιουργήσαμε την Greek Horizons. Αν μπορούσαμε να πάρουμε μόνο μια μικρή γεύση από τον πολιτισμό και την κουλτούρα ενός τόπου, δεν θα θέλαμε να είναι η αληθινή; Χωρίς αμφιβολία. Ο κανόνας είναι απλός: οι επισκέπτες μας θα βάλουν στο τραπέζι τους αυτό που θα βάζαμε κι εμείς, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Μενού
0
    0
    Το καλάθι σας
    Άδεια κάρταΕπιστροφή