Τα καταστήματά μας

Η ανάπτυξη της Greek Horizons δεν σταματά στη χονδρική πώληση και το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς αυξάνεται ολοένα η ζήτηση για ένα ολοκληρωμένο ράφι. Υπάρχουν ήδη έξι καταστήματα στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Τα τρία απο αυτά είναι παραδοσιακά καταστήματα με έμφαση στη γκάμα της χονδρικής μας, δύο καταστήματα έχουν κυρίως αναμνηστικά προϊόντα και τέλος ένα κατάστημα διαθέτει τα χειροποίητα κοσμήματα Antelope Handmade.

Το πρώτο κατάστημα GreekHorizons άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Ιούνιο του 2015 στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου Σουλίου 33, σε ένα χώρο αν μη τι άλλο ξεχωριστό και ιστορικό, μιας και κατά τη διαδικασία αναπαλαίωσης του χώρου ανακαλύφθηκε εκκλησία του 16ου αιώνα.

Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνης από την έναρξη της τουριστικής περιόδου του 2016 σε ένα μοντέρνο κατάστημα όπου μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων της Greek Horizons, καθώς επίσης και πλήθος φυσικών καλλυντικών, τουριστικών ειδών και αναμνηστικών.

Το τρίτο κατάστημα άνοιξε τον Απρίλιο του 2018 επίσης στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου Σουλίου 32. Μικρό αλλά πολυαγαπημένο προσφέρει στο κοινό της μεγάλη γκάμα φυσικών αναμνηστικών ειδών.

Το τέταρτο κατάστημα δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2021 στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Ρεθύμνου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 102. Ένα κατάστημα που μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων της Greek Horizons καθώς και φυσικά καλλυντικά, σαπούνια και τουριστικά είδη.

Το πέμπτο μας κατάστημα βρίσκεται στην παλιά πολή του Ρεθύμνου στη Σουλίου 41 και διαθέτει μεγάλη γκάμα απο μπιζού καθώς και τα κοσμήματα Antelope Handmade.

Τέλος, το εκτό μας κατάστημα άνοιξε επίσης τον Μάιο του 2022 στον Πλατανιά Ρεθύμνης σε ένα μοντέρνο χώρο 160 τετραγωνικών μέτρων, ΄όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρεί πληθώρα αναμνηστικών ειδών, χειροποίητων κεραμικών, ρούχων και τσαντών.

Υποκατάστημα
παραδοσιακών 1

Σουλίου 33,
Παλιά πόλη Ρέθυμνο

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥΛΙΟΥ 33
SPMP 421SPMP 423SPMP 417SPMP 405SPMP 420SPMP 415SPMP 407

Υποκατάστημα
παραδοσιακών 2

Αδελιανός Κάμπος,
Ρέθυμνο

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΔΕΛΙΑΝΟΣ ΚΑΜΠΟΣ

Υποκατάστημα
παραδοσιακών 3

Εθνικής Αντιστάσεως 102,
Παλιά πόλη Ρέθυμνο

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

Υποκατάστημα
Τουριστικό

Σουλίου 41,
Παλιά πόλη Ρέθυμνο

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥΛΙΟΥ 41

Δείτε περισσότερα

Υποκαταστημα Τουριστικό Memories

Μάχης Κρήτης 178, Πλατανιάς, Ρέθυμνο

ΥΠΟΚΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δείτε περισσότερα

Υποκατάστημα Κοσμημάτων
Antelope Handmade

Σουλίου 38,
Παλιά πόλη Ρέθυμνο

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥΛΙΟΥ 38

Δείτε περισσότερα

Μενού
0
    0
    Το καλάθι σας
    Άδεια κάρταΕπιστροφή